Onderhoudsbeurt, KOST DAT?

Onderhoudsbeurt

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt. Het Bovag autobedrijf staat voor u klaar en investeert continu in de modernste apparatuur. Bovendien worden monteurs permanent geschoold. U bent zo verzekerd dat uw auto in goede handen is.

Is uw auto weer toe aan een onderhoudsbeurt? Kiest u voor een  onderhoudsbeurt van het Bovag Autobedrijf. U weet dan zeker dat uw auto van top tot teen wordt gecontroleerd. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid van uw auto en voorkomt u storingen. Bovendien is goed onderhoud gunstig voor het waardebehoud van uw auto.

Bij een grote onderhoudsbeurt komen alle belangrijke onderdelen van uw auto aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Van olie verversen tot vervangen van lucht-, brandstof- en interieurfilter (indien aangegeven door de fabrikant). U weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

U kunt hier zien wat het kost en online een afspraak maken.

 

Helaas is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Gelukkig kunt u dan rekenen op de Bovag-pechhulp de pech onderweg service voor bijna heel Europa. Bij het Bovag autobedrijf is de Bovag-pechhulp voordelig verkrijgbaar, in combinatie met de grote onderhoudsbeurt.   

Wilt u ons gewoon spreken? Dat kan natuurlijk ook, wij staan graag te woord voor een afspraak of vraag.